Introduction

Along with globalization, there is an increasing need to convey the true Japanese culture and image to the people of the world. At the same time, not only educating Japanese ability but also making a system that makes students dreams come true.

Our school wants to help your dreams come true.

The demand to study abroad in Japan is increasing in local cities as well as big cities, we have prepared a most suitable place to widely study about language, culture, habits, and so on.

Our school is located in TORIDE (IBARAKI, JAPAN) and the neighboring city of UENO is conveniently 40 minutes away and is full of nature. Our school has teachers who have much experience and office staff who politely and kindly help students with daily living. We are waiting for you to join us.

TOKAI GAKUIN Liberal Arts College
Japanese Course Chief teacher Kazuhiko WATANABE

The characteristics of our school

1. Study with polite teaching and small number of class members

Because students study for a year in a class with about 10 people, you can get four well-balanced kinds of skills (Reading, Hearing, Writing, and Speaking).

We are teaching not only grammar but also various vocabulary and daily life expressions.

2. Support for examinations

Preparation for entrance examination of higher school grades start as soon as you enter our school if you want.

We have special class for EJU (Examination for Japanese University Admission for International Students) and JLPT (Japanese Language Proficiency Test). So you can improve your ability steadily.

3. Know about Japanese cultures, circumstances and living habits

It isn’t enough that “I can speak Japanese well.”

You can understand Japanese culture deeply through many events and training class.

4. Entrance to educational department establishing as an annex

Our School has not only a Japanese course.

If you want to study at higher grade school after finishing Japanese class, you have a way to enter education department of our school. So, you can study more deeply about what you want to learn.