Entrance Guide

The person who living in foreign countries (Regular Course)
Japanese Course      (Regular Course) April enrollment

You can get basic Japanese that is important to live in Japan.

And, you can also get Japanese and knowledge to study higher glade school.

Japanese Course       (Regular Course) October enrollment
The person who living in Japan (Special Course)
Class Lesson Every time You can get well-balanced 4 kinds of skills that Reading, Writing, Hearing, Speaking.
Private Lesson You can make original plan as you like, for example, deciding textbook, time to study, contents of class.