Regular Course

Application's qualifications

• Those who have completed 12 years of formal schooling in their home countries, and the age is less than 30 years old.
  • Those who are at the level of Japanese Proficiency Test level 4.  If an applicant have certification of "JLPT" or "J-TEST" or "NAT-TEST",        an applicant must be submitted.

Period of application and result notification

Enrollment Application Eligibility
April Oct,15〜Jan,15 End of Feb
October Apr,15〜Jul,15 End of Aug

Class hours

Day Morning class
Mon-Fri 9:30〜12:40

Fees

Application Fee Admission Fee Tuition Fee Facilities Cost Teaching Materials Cost Total Fees
\20,000 \100,000 \530,000 \20,000 \30,000 \700,000

●Application Fee and Admission Fee are not refundable for any reason.

●After acquiring “Certificate of Eligibility”, the above mentioned fees are refundable excluding Application Fee and Admission Fee in the case of following.

・ In case you neither apply for a visa nor visit Japan after acquiring Certificate of Eligibility,
  →It is necessary to return the entrance permit and Certificate of Eligibility.

・The case you can’t get a visa at the Japanese Embassy in your country.
  →It is necessary to return the entrance permit and “Proof of no visa issuance”.

・The case you neither leave your country nor enter our school after visa acquisition.
  →It is necessary to confirm “Lapse of visa”.

※We begin the procedure to refund you after we confirm your return of the required documents.
The cost for the refund charge is the person's responsibility.